Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Limburg
Achterhoek
Veluwe
Drenthe
Overijssel
Friesland
Noord Holland
Flevoland
Gelderland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Kerstmis 2019
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Park de Eikensingel Uddel
Sorteer
Laagste prijs
Hoogste prijs
8.5
€ 325,-
Wellness bungalows met jacuzzi in Uddel Veluwe
Vind je rust, ruimte, natuur én wellness de ideale in... lees meer
Gelderland - Uddel
  • 4
  • 2
  • 2
Meer info

Park de Eikensingel Uddel

De Eikensingel wellnesspark Uddel
Het Uddelermeer

 is een dorpje dat in de provincie Gelderland is te vinden. Met zo'n 5000 inwoners en de prachtige ligging is dit een heerlijke plek om vakantie te vieren. Het Uddelermeer is één van de toeristentrekpleisters in de omgeving van Uddel. Dit historische meer is wereldberoemd in Nederland. Vroeger werd dit water gebruikt om in te zwemmen en aan te recreëren maar daar is tegenwoordig geen sprake meer van omdat het meer van 17 meter diep ernstig vervuild is. Wetenschappers hebben de schoonmaak tegengehouden omdat zij dit meer wat in de ijstijd is ontstaan, willen onderzoeken en opgravingen willen doen. Het is wel mogelijk om rondom het meer te wandelen en te fietsen. Bossen zijn er genoeg te vinden in de omgeving van Uddel en met de vele tientallen fiets- en wandelroutes is er veel te ontdekken in dit historisch stukje Gelderland.

Wellnesspark in Uddel

Wanneer U een speciale plek zoekt om te overnachten en na al die fietstochten heerlijk wilt ontspannen, dan is Wellnesspark de Eikensingel een uitgelezen plek om je vakantie door te brengen. Wat is er nu fijner om na een lange fietstocht door de bossen en heidevelden op de Veluwe, s'avonds jezelf lekker weg te laten zakken in je privéjacuzzi. Wellnesspark de Eikensingel heeft alle faciliteiten die kunnen zorgen voor een wellnessvakantie die je niet snel vergeet.

De bungalows

Of je nu als jonge ouders kiest voor dit vakantieverblijf of samen met vriendinnen een weekendje weg wilt, alle bungalows zijn voorzien van een jacuzzi die naast de huisjes zijn gesitueerd. De jacuzzi is overdekt dus ook met slecht weer kun je heerlijk genieten van de masserende werking van het water wat op een aangename temperatuur wordt gehouden. Voordat je als gast komt overnachten in een bungalow wordt de jacuzzi gevuld met schoon water zodat je na aankomst direct gebruik kunt maken van je privé jacuzzi.

De Finse sauna
Het wellnesspark de Eikensingel is voorzien van een Finse (gemeenschappelijke) sauna. Alle verkeerde stoffen worden door het transpireren in de sauna verwijdert uit het lichaam. Na elke saunagang en koude douchebeurt voel je je als herboren. Wellnesspark de Eikensingel zorgt ervoor dat je na een relaxweekend heerlijk uitgerust weer naar huis gaat.

Het zwembad
Het zwembad op de Eikensingel is geopend vanaf eind april/begin mei wanneer de temperatuur boven de 10 graden is. Er wordt geen chloor gebruikt in dit zwembad maar er is een zoutbasis in het zwembad die helend en verzorgend werkt op de huid. De werking is gelijk aan de werking van de Dode zee waar veel psoriasispatiënten vertoeven. Voor en na het zwemmen kun je gebruik maken van de douches.

Schoonheidbehandelingen (op aanvraag)
Op het wellnesspark kan gebruik worden gemaakt van schoonheidsbehandelingen (op aanvraag) die bestaan uit;

• Gezichtsreiniging
• Massages van o.a. gezicht, hals en nek
• Rugmassage
• Masker gezicht
• Scrubbeurt
• Epileren wenkbrauwen

Voor de heren zijn er aangepaste behandelingen speciaal afgestemd op de mannenhuid.

Kijk voor informatie over het huren van een huisje op de Veluwe op Park de Eikensingel