1 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Wasmachine
Internet

Park Oranjehorst Wenum Wiesel

Een verkwikkend verblijf op landgoed Oranjehorst.
Op een bijzondere plek in Nederland, waar te genieten is van overdadige natuur en aangename cultuur, is landgoed Oranjehorst gelegen. In Wenum-Wiesel ligt dit landgoed in het hart van de Veluwe. Met de schoonheid van de natuur en de rustige omgeving is het goed toeven op het landgoed. Hier is werkelijk te ontspannen, maar ook de actieveling komt met de mogelijkheden tot aantrekkelijke uitstapjes volledig aan zijn of haar trekken.

Buitengewoon genieten.
Een duurzaam vakantieoord waar het verblijf luxe is, zoveel garandeert landgoed Oranjehorst. Met modern ingerichte vakantiehuisjes die voorzien zijn van alle gewenste faciliteiten, is van de rust en weelde te ervaren van de sfeervolle omgeving. Met privétuinen, een sauna en een zwembad, is het lekker thuiskomen na een enerverende wandel- of fietstocht door de omliggende heiden en bossen. Ook op het landgoed zelf kan volop ontspannen worden. Dankzij een prettige ambiance en een smaakvol ingericht landgoed, is het ook prima mogelijk de dagen te besteden op het landgoed. Voor ieder type vakantievierder; jong en oud, alleen of met een groep, is dit vakantiepark zo de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

De Veluwe en omgeving.
Door velen betiteld als mooiste natuurgebied van het land, biedt dit natuurgebied een variatie aan natuurschoon. Met dekzandruggen, stuifzandcomplexen, vruchtbare heiden en bosrijke gebieden is de Veluwe een geliefde plek voor wandelaars en mensen die ontspanning zoeken. Maar naast de Veluwe is er veel meer te doen. Formidabele uitstapjes krijgen vorm door een bezoek aan Paleis het Loo, Muiderslot en het beroemde Kröller-Müller museum, waar uw overweldigd en geïnspireerd wordt door de grote meesters van alle tijden. Het beeldenpark van het museum biedt een schitterende gelegenheid om in uw eigen tijd de vakkundige werken te aanschouwen. Maar in de omgeving is er tevens het Openluchtmuseum, de Apenheul, Burgers' Zoo, jachthuis st. Hubertus en het Airborne-museum. Veel gedenkplaatsen uit de Tweede Wereldoorlog zijn te bezoeken. Het charmante Apeldoorn en het aangename Arnhem, met veel winkels en restaurants, liggen in de nabije omgeving van landgoed Oranjehorst.

Een vakantiehuisje boeken.
De vakantiehuisjes op het landgoed zijn voorzien van alle gemakken, waaronder internet, airconditioning, afwasmachine en tv. Op het landgoed is het ook mogelijk met paarden in de weer te zijn. Paardrijden behoort tot de opties. Dankzij solide ruiterpaden zijn er fraaie routes te berijden per paard. Ook de Veluwsche bossen zijn aan te doen. Deze unieke locatie is te boeken via eenvakantiehuisje.nl, waar het 24 uur per dag mogelijk is een vakantiehuisje te boeken. Met een eenvoudige handeling is een reservering te maken, waarna alle persoonlijke informatie kan worden ingevuld. Zo kunt u zich al snel verheugen op een verblijf op dit prachtige landgoed.

1 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 450,-

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

25-10-2024 > 28-10-2024

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren