Unieke accommodatie op de Veluwe huren

Bent u van plan om dit jaar een gezellig vakantiehuis in of rond de Veluwe te huren? Lekker een paar dagen weg in het voorjaar of een lange zomervakantie verblijven in uw ideale droomhuis? Op eenvakantiehuisje.nl kiest u uit tientallen vakantiehuizen het gebied op en rond de Veluwe. De meest van onze huizen zijn vrijstaand en liggen in de natuur.

Bijzonder vakantieadres op de Veluwe

Misschien wilt u dit jaar een uniek vakantieverblijf huren. Net even iets anders dan een doorsnee bungalow. Een vakantie in een vakantiehuis waar u nog lang over zult napraten. Een bijzondere plekje, maar wel met alle comfort die u thuis ook gewend bent.

Wij geven u graag een drietal ideeën voor een bijzonder vakantie adres op de Veluwe

Slapen in een hooiberg
Vroeger had ieder boerderij een eigen hooiberg. Hier werd het hooi voor de dieren opgeslagen zodat ze ook in de winterperiode voldoende te eten zouden hebben. Deze nieuwgebouwde hooiberg is in een mooie historische stijl gebouwd en ligt aan de rand van de Veluwe tussen Arnhem en Zutphen. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en authentieke eiken gebinten.

Kijk hier voor de complete beschrijving en prijzen

Landgoed met wellness
OP een landgoed, 5 kilometer ten noorden van Apeldoorn, werden in 2015 twaalf luxe vakantiewoningen geopend. Ieder vakantiehuis is geschikt voor vier personen en heeft een heerlijke privé tuin. U kunt gebruik maken van het gezamenlijk, verwarmde buitenzwembad, een sauna en spa.

Kijk hier voor de complet beschrijving, beschikbaarheid en prijzen.

Houtkachel op de veranda

Op korte afstand van het bekendste wellness resort van de Veluwe, De Veluwse bron, ligt dit ruime vrijstaande vakantiehuis. Heerlijk verscholen tussen de bomen en met een tuin van ruim 1000 m2. Heel bijzonder is de grote veranda met een romantische houtkachel. Hier wilt u niet meer weg!

Kijk hier voor de complet beschrijving, beschikbaarheid en prijzen.

Kies een vakantiehuis in Gelderland

Of bekijk ons complete aanbod van mooie vakantiehuizen in Gelderland of bekijk het aanbod van huisjes voor een weekendje weg op de Veluwe