Wellness huis Veluwe

Bent u een liefhebber van wandelen of fietsen in de natuur? Geniet u van lekker eten en bezoekt u ook graag een museum? Dan is een vakantie op de Veluwe voor u ideaal. Op de Veluwe vindt u een unieke mix van ongerepte natuur, gezellige dorpjes waar u voor een betaalbare prijs heerlijk kunt eten en een aantal prachtige musea, waaronder het onvolprezen Kröller Müller museum met de collectie Van Gogh schilderijen.

Natuurlijk kunt u gewoon een vakantiehuis op de Veluwe huren om vanuit uw eigen huis van al dat moois te genieten. Maar u kunt ook kiezen voor een heerlijk vakantiehuis met eigen wellness faciliteiten. Bij eenvakantiehuisje.n hebben we zo’n plek voor u gevonden.

Luxe wellness huis in Uddel

In het mooie dorpje Uddel, tussen Elspeet en Nunspeet ligt het unieke wellnesspark De Eikensingel. Hier huurt u een mooi vakantiehuis met eigen spa, die op het terras staat opgesteld. De huizen zijn compleet ingericht met een mooie woonkamer, compleet ingerichte keuken en op de verdieping twee prima slaapkamers.

De spa is overdekt zodat u er het hele jaar door gebruik van kunt maken. Het water heeft een temperatuur van 37 graden en voor ieder gast wordt het water in de spa ververst.

Gemeenschappelijk zwembad en sauna

Het openlucht zwembad op De Eikensingel is bijzonder. Het water bevat geen chloor maar zout en is van april tot begin oktober geopend en gratis toegankelijk voor gasten. De relaxsauna op het park is een Finse sauna waar u onbeperkt gebruik van kunt maken.

Krijgt u al zin in zo’n heerlijke relaxvakantie op de Veluwe? Boek dan nu uw eigen vakantiehuis met wellness faciliteiten.