0 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs

Vakantiehuis hoenderloo

Toerisme in Hoenderloo: ontdek de prachtige natuur van de Veluwe
Hoenderloo is een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en rust. Gelegen in het hart van de Veluwe, biedt deze schilderachtige Nederlandse stad volop mogelijkheden om te genieten van de schoonheid van de natuur.

Nationaal Park De Hoge Veluwe
Een van de belangrijkste attracties van Hoenderloo is Nationaal Park De Hoge Veluwe, dat op slechts enkele kilometers afstand ligt. Het park biedt meer dan 5.000 hectare aan bossen, heidevelden en zandduinen, waar bezoekers kunnen wandelen, fietsen of paardrijden. Het park is ook de thuisbasis van het beroemde Kröller-Müller Museum, dat een uitgebreide collectie van moderne kunst en beeldhouwwerken herbergt.

Koningin Julianatoren
Voor gezinnen met kinderen is Koningin Julianatoren een must-see attractie. Het pretpark biedt meer dan 60 attracties, waaronder achtbanen, waterglijbanen en draaimolens. Er zijn ook verschillende shows en evenementen, zoals een sprookjesachtige parade en een piratenavontuur.

Het Aardhuis
Het Aardhuis is een voormalig jachthuis dat nu dienst doet als bezoekerscentrum en museum. Het biedt bezoekers een fascinerende kijk op de flora en fauna van de Veluwe, met name op de wilde zwijnen en edelherten die in het gebied leven. Er zijn ook verschillende wandelroutes die starten bij het Aardhuis.

0 vakantiehuisjes gevonden

Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoek-criteria aan, zoek opnieuw in ons gehele aanbod, of neem contact met ons op.

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren