4 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Hottube/Spa
Sauna
Sfeerhaard
Wasmachine
Internet
Energie

De mooiste vakantiehuizen in Garderen

Onze vakantiehuizen in Garderen- Veluwe

De vakantiehuisjes in Garden, in Gelderland op de Veluwe, zijn ideaal voor de rustige vakantieganger: hier kunt u met gemak wandeltochten maken in de natuur, boswandelingen maken en aan de gang gaan met volgespoten. De Veluwe ligt binnen handbereik en dus kunt u ideale dagjes organiseren vanuit onze vakantiehuisjes, die vaak van alle gemakken zijn voorzien:
- uitgebreide badkamer
- luxe compleet voorziene keuken
- alle gemakken die een vakantiehuis compleet maken, denk daarbij aan Wifi, DVD-spelers, bergruimte, parkeerruimte en aangelegen tuin waar u heerlijk kunt vertoeven.


Garderen
Garderen is een klein dorp dat zich heeft afgesplitst van Barneveld aan het begin van de 19e eeuw en is sindsdien een zelfstandige gemeente. Garderen is gelegen op de westflank van de Veluwe. Het heeft een dorskerk, gemeentehuis en oude molen die zeker een bezoekje waard zijn. U vindt in Garderen diverse eetgelegenheden, alsook vele café's en snackbars voor de snelle hap na een lange wandeling. In Garderen vindt u bovendien klompenpaden, met lange- en korte routes, waarmee u een flinke dag kunt vertoeven. Daarnaast staat er een klein monument: het Servisch Monument ter ere van 29 Servische soldaten die kort na de Eerste Wereldoorlog overleden aan de gevolgen van de Spaanse Griep. Dit monument vindt u op de begraafplaats.

Onze website
Op onze website, www.Eenvakantiehuisje.nl vindt u filmpjes van de omgeving (fiets en wandelpaden, plus knusse nabijgelegen dorpen), informatie over prijs en beschikbaarheid en niet minst belangrijk: beoordelingen van bezoekers die u voor zijn gegaan. Zij geven een oordeel over de locatie, het huis en de faciliteiten. Wij hebben 5 huizen in Garderen die allen met een 8.5+ door minstens 10 mensen zijn beoordeeld. Ons meest beoordeelde vakantiehuis in Garderen is beoordeeld door 85 mensen met een score van gemiddeld een 9.0. Dit huis is vanaf 300,- op basis van een weekend beschikbaar. Tevens bieden wij bij tijd en wijle lastminute een lastminute actie, waarvan nu een huisje uitgerust is met luxe buitenspa.

De Veluwe
De Veluwe staat bekend om zijn ongerepte natuur waar met grote kans wilde dieren te zien zijn en waar heerlijk gewandeld kan worden. Om en bij de wandeltochten zijn er diverse eetgelegenheden waar u heerlijk pannenkoeken, een broodje en/of wat warms kan eten tijdens of na de wandeltocht. U loopt langs koeien in de weilanden, over de heuvels van de Veluwe en kunt met uw verrekijker zeldzame vogels bekijken. Na een lange frisse dag komt u terug bij uw vakantiehuisje en kunt u heerlijk genieten van alle gemakken en rust!

4 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 550,-

Exclusief
Schoonmaakkosten € 50,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

22-11-2024 > 29-11-2024
Last-minute
Vanaf
€ 735,-
€ 680,20

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

24-05-2024 > 31-05-2024
Vanaf
€ 700,-

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

31-01-2025 > 03-02-2025
Prijs op aanvraag
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren