Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Spanje
Duitsland
Tsjechie
Kies een regio
Achterhoek
Utrecht
Limburg
Veluwe
Drenthe
Overijssel
Friesland
Noord Holland
Flevoland
Gelderland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Prijsindicatie
-
Vakantiehuizen Harderwijk
Er is geen data gevonden.

Vakantiehuizen Harderwijk

Onze vakantiehuizen in Harderwijk

Onze vakantiehuizen in Harderwijk
Onze vakantiehuizen in Harderwijk zijn een ideaal startpunt voor een heerlijk ontspannende of een actieve vakantie. Als u van golfen houdt, zijn onze huisjes in Harderwijk ideaal: een aantal van onze huizen bevinden zich op het Golfresort met A-status. Er kan hier direct gegolfd worden, door zowel de beginnende als de ervaren golfer. Houd u meer van de paardensport? Ook vlakbij gelegen onze vakantiehuizen zijn diverse maneges en daarnaast ook overdekte zwembaden. Ideaal om een dagje met het gezin naar toe te gaan! Ook voor de vissport kunt u bij ons terecht: onze huizen zijn gelegen aan het water waar tevens gevaren kan worden.

Indien u van wat ontspanning in de avond houdt: enkele van onze huizen hebben een sauna, en de stad Harderwijk biedt talloze mogelijkheden tot een culinaire avond of een wandeling door de stad met historische bezichtigingen. 

Historisch Harderwijk:
De eeuwenoude stad Harderwijk heeft veel te bieden: zowel culinaire als culturele hoogtepunten, en bestaat uit veel groen- en recreatiegebieden. In deze stad kunt u genieten van Bourgondische ontspanning en allerlei historische musea en interessante plekken bezoeken. Het stadsmuseum van Harderwijk gelegen in het centrum is een prima plek om een middagje te vertoeven: hier vindt je veel over de geschiedenis van Harderwijk en ontdek je verhalen met moderne beelden. Eveneens je in Harderwijk echte toeristische trekpleisters als het Dolfinarium, dat het gehele jaar open is, waar je kunt genieten van shows en het zeeleven, en Walibi Holland, dat zeker voor de kinderen erg leuk is om te bezoeken. Voor een iets minder druk en groot park, is Slagharen natuurlijk ook nog een optie (en tevens iets goedkoper dan Walibi). Ook is sinds de komst van de T-Rex Naturalis een zeer geliefde plek en zeker de moeite waard om te bezoeken. Al deze activiteiten zijn vanuit onze vakantiehuizen prima te doen!

Gunstige ligging
Onze vakantiehuizen liggen dichtbij het centrum van Harderwijk en vanuit onze huisjes kunt u ook prima een fiets- en of wandeltocht maken in de aangelegen bossen. Het Veluwmeer waar onze vakantiehuisjes dichtbij liggen, biedt eveneens mogelijkheid tot watersport, waterfietsen en kanoën.
Huizen voorzien van alle gemakken
Onze huizen zijn luxe en zijn van alle gemakken voorzien: DVD, TV en vaak voorzien van vloerverwarming. Eveneens bevindt zich in sommige van onze vakantiehuizen in Harderwijk, een sauna.