4 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Wasmachine
Internet

Vakantiehuizen Hulshorst

Hulshorst
Hulshorst is een dorpje van een kleine 2000 inwoners tussen Nunspeet en Harderwijk. Hulshorst kent een gemoedelijke sfeer. In dit dorpje vindt u nog enkele landgoederen, sportclubs, een molen en het voormalig NS-station. Ook vindt u in Hulshorst verschillende supermarkten.

De huisjes
Er zijn verschillende huisjes voor 4,5,6 en 10 personen te boeken in Hulshorst. De groepsaccommodatie voor 10 personen is zelfs in overleg nog uit te breiden naar 14 personen. De houten huisjes zijn echte Finse bungalows en zijn van hout gebouwd en erg goed geïsoleerd. In deze bungalows wordt er gebruik gemaakt van elektra i.p.v. gas. Deze vakantiewoningen zijn voorzien van allerlei handige zaken, zoals een vaatwasser, magnetron, koelvries combinatie, waterkoker en een koffiezetapparaat. Ook kunt u de auto parkeren op een eigen parkeerplek.

Ligging
De huisjes liggen op de rand van Hulshorst en zijn goed te bereiken. De huisjes liggen in een rustige omgeving, zodat u er echt even tussenuit bent. De huisjes liggen in de buurt van bos en heide.

De omgeving
Hoewel er in ieder huisje een televisie staat, is de omgeving te mooi om niet te verkennen. De plaats Hulshorst ligt tussen Harderwijk en Nunspeet in. Dit is een mooie uitvalsbasis om eens heerlijk van de natuur te genieten. U kunt hier dan ook heerlijk tot rust komen. Maar dat is nog niet alles! De omgeving is uitermate geschikt voor wandelingen, fietstochten en paardrijden.

Uitstapjes
Gaat u er graag op uit en wilt u meer zien dan alleen natuur? Ook dan is Hulshorst een perfecte startlocatie. U kunt bijvoorbeeld een dagje weg naar Dolfinarium. Houdt u meer van steden bezoeken of winkelen? Rijd dan eens naar Zwolle of Apeldoorn. Ook Deventer ligt met 50 minuten rijden nog in de buurt. In Deventer kunt u het speelgoedmuseum bezoeken en genieten van ambachtelijke Deventer Koek.

Waarom kiezen voor een vakantiehuisje in Hulshorst?
Het dorp Hulshorst ligt in een prachtige omgeving, waar u veel activiteiten kunt ondernemen, zowel in de natuur als buiten de natuur. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien, zodat u ook na een lange wandeling of een dagje Dolfinarium in het huisje zelf ook compleet tot rust komt. De huisjes zijn goed geïsoleerd, zodat u er het hele jaar terecht kunt. Samengevat: een vakantiehuisje in Hulshorst is ideaal voor een weekend, een midweek of zelfs een week weg. En natuurlijk nog langer als u dat wilt. We zien u graag tegemoet. 

4 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 265,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

27-09-2024 > 30-09-2024
Vanaf
€ 470,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

30-08-2024 > 06-09-2024
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren