0 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs

Vakantiehuizen Wezep

Onze vakantiehuisjes in Wezep, Veluwe
Als u van een heerlijk ontspannende vakantie houdt met oneindig veel wandel- en fietsmogelijkheden, dan zijn onze vakantiehuisjes in Wezep een geschikte keus. Zo is er bijvoorbeeld de Witte oude boerderij uit 1746, inclusief romantische bedstede en verschillende oorspronkelijke elementen van het oude huis (zoals de wandtegeltjes en orginiele ornamenten), en zo hebben wij het schattige 'Pipowagen', dat geschikt is voor 2 personen en omgeven voor door het weidse landschap en.. kippen!

Wezep
Wezep behoort tot de gemeente Oldenbroek, en is met 16.800 inwoners nog een flink dorp. Gelegen in het Noorden van de Veluwe, bied Wezep enorm veel uitvals mogelijkheden naar nabij gelegen dorpen, toeristenattracties, eetgelegenheden en wandel- en fietstochten. Voor de rustige vakantieganger alsook de actieve vakantieganger is dit een ideale plek waar vanuit een heerlijk gevarieerde vakantie kan beginnen. Wezep kent verschillende kazernes (en is ontstaan na de Tweede Wereldoorlog) met daaronder de Prinses Margrietkazerne, dat een van de grootste militaire terreinen van Nederland is. In 2007 werden hier de open luchtmacht dagen gehouden, die werden getekend door een zeer onfortuinlijk ongeval van een sergeant die om het leven kwam. In Wezep kun je lekker vlees halen bij de lokale slager, vers brood van de bakker en er zijn diverse grootsupermarkten, zoals de Lidl en de ALbert Heijn. Ook heb je verschillende winkels voor een prima shopmiddag: zowel voor de heren als voor de dames, voor de kinderen en voor de volwassenen.

www.Eenvakantiehuisje.nl
Op onze website kunt u met gemak alle huizen bekijken die voor een rustige of actieve vakantie kunnen zorgen. Onze huizen zijn van alle gemakken voorzien, en worden door voorgaande bezoekers op de website beoordeeld op bijvoorbeeld hygiëne, ligging en comfort. U kunt kijken naar de verschillende data en de daaraan gebonden prijzen, en contact kunt u makkelijk met ons via de klantenservice opnemen: via de telefoon of email. Wij reageren snel en hopen uw antwoord goed te beantwoorden. Daarnaast kun je een sfeerimpressie op doen van bijvoorbeeld de Pipowagen of de Oude Boerderij door naar onze filmpjes te kijken, en door klantbeoordelingen te lezen! Sommige van onze huizen hebben daarnaast een lastminute aanbieding.
Onze vakantiehuisjes zijn voorzien van:
- compleet uitgeruste keuken en badkamer (van alle gemakken voorzien)
- centrale en/of vloerverwarming en/of sfeerhaard
- flatscreen en/of normale tv met DVD-speler
- heerlijke tuin om in te vertoeven, en tevens een parkeerplaats voor de deur

Dus voor een ideale vakantie in de omgeving van de Veluwe kunt u bij ons terecht, in Wezep of in onze vakantiehuisjes in Otterlo of Garderen (tevens in de Veluwe). U kunt na een drukke dag lekker ontspannen!

0 vakantiehuisjes gevonden

Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoek-criteria aan, zoek opnieuw in ons gehele aanbod, of neem contact met ons op.

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren